Iso mulkku pillussa seksi kuvia

iso mulkku pillussa seksi kuvia

Kumpikin oli jo pässyt oman ikäistemme tyttöjen kanssa kokeilemaan mille se pillu maistuu ja aina sitä teki mieli. Kallella oli aivan hirvee kulli kun velttona sitä olin nähnyt silloinkin se oli melkein 20cm. Kullin kuvia - omakuva -alastonkuvia seksikuvia Keskustelu - Iso pillu on ihana Seksi Vauva Keskustelu - Iso kulli kiihottaa Seksi Vauva Arvostele muiden kuvia ja lisä omia Uusimmat ohjeet LISÄ kuva TÄSTÄ. Seksi, omakuva Netin Seksikaupat Laadukkaita seksivälineit. On sillä iso elin, hyvin paksu. Kullin kosketus pillussa vain tuntuu paremmalta nyt väljemmän tavaran kanssa kuin nuorempana tiukemmalla värkillä. Kaluni luiskahti Kallen mahtikyrvällä auratun pillun sisän helposti juurta myöten pohjasta ei ollut tietoakaan, mut gudaa se teki silti. Kalle sylkäisi isoon kullin nuppiin ja liukasti sitä lisä taas uusi yritys pälle johan se rupesi uppoamaan. Hän kertoi että odottaa kun me peseydytän niin hän tulee sitten saunaan, siihen me melkein yhteen äneen huudettiin että tarvittas selän pesijä, ajateltiin että eihän se uskalla tulla mutta yllätys oli suuri kun muodokas leski tuli lauteille kanssamme. Maritan sormet ei yltäneet kuin puoleen väliin Kyrpä ja lopussa kaksinkäsin sitä vatkasi. Kumpikin oli jo pässyt oman ikäistemme tyttöjen kanssa kokeilemaan mille se pillu maistuu ja aina sitä teki mieli. Kalle veti veltostuvan mutta edelleen pitkän kullin sisältä pillusta sperman valuessa lauteelle. Kun tämä tapahtui oli vuosi 1978 ja on säilynyt kiihottavana muistona mielessäni.

: Iso mulkku pillussa seksi kuvia

Kohta Marita laukesi ja Jalat sätkivät holtittomasti orgasmin tuomasta nautinnosta. Silloin Marita huomasi minut ja sanoi että pitähän se toisenkin heinämiehen saada pillua. Lapsetkin oli pieniä alle 10v ja niitä hän yksin elätti. Kallella oli aivan hirvee kulli kun velttona sitä olin nähnyt silloinkin se oli melkein 20cm ja paksu. Yhdeksän kuukauden pästä Marita pyöräytti kauniin tytön ja enpä tuota tiedä tänäkän päivänä kummalle se on Kallelle vai minulle, vai olisiko joku muu auttava naapurin mies ollut asialla tiedä häntä. Itse olin tuosta esityksestä tosi kiihottunut ja rupesin runkkaamaan omaa kulliani. Marita sanoi laske vaan sisän ei tarvitse välittä kun siellä jo yhdet spermat.

Iso mulkku pillussa seksi kuvia -

Silloin Maritakin muisti että ei ole ehkäisyä ja sanoi ettei saa laskea sisän mutta sanoi liian myöhän, Kalle ruiskutti suuren lastin lämmintä spermaa Maritan sykkivän pilluun. Kallen suukottelun ja suostuttelun jälkeen Marita antoi luvan. Eipä minua kahdesti tarvinnut käskeä kun hyppäsin pukille kullini seisoi kuin kivi. Kalle pyysi kaveriksi viereisessä kylässä asuvan nuorehkon Marita nimisen lesken luo heinätöissä auttelemaan, sillä miehensä oli kuollut auto-onnettomuudessa. Illaksi oli meille rantasauna lämmitetty ja oluttakin oli Marita varannut. Muutama kalja oli tehnyt tehtävänsä ja oltiin aikas rohkeaa poikaa Eikä Marita mikän ujo nainen ollut sanoi mikäs siinä, ja otti kullin käteensä ja alkoi runkata sitä, ja pian oli aivan valtava kulli pystyssä. Tahtini kiihtyi ja laukesin voimalla tuohon ihanaan Naiseen ja samalla kun ruiskutin spermaa vakoon Maritakin laukesi uudestaan. Saunottiin siinä ja Kalle meni löylyvettä lisä hakemaan niin silloin Marita huomasi Kallen ison lemmen sauvan ja sanoi voi herrajestas millainen mela pojalla on, siihen Kalle sanoi että eihän tämä vielä seisokaan ja kysyi haluaisiko hän koittaa sitä. Kohta Marita alkoi voihkia änekkästi, sanoi että tuntuu tosi hyvälle samalla varoitti Kallea että ei työnnä liian syvälle. Siinä Kallen kanssa hyväiltiin Maritaa ja lopuksi peseydyimme.

Facebook twitter google_plus reddit pinterest linkedin mail

3 ajatuksia “Iso mulkku pillussa seksi kuvia

Jätä Kommentti